Egyesület a Vastag- és Végbélrákos Betegek Élhetőbb Életéért

Közhaszúsági jelentés

Hungary - Magyarország


Association committed to a liveable life of the patients affected by colorectal cancer

Számlaszámunk

Meggyógyulhatsz Egyesület 65100084-11322957

Sajtófigyelő

Hozzászólások

Széljegyzet

Olvasom a Rákgyógyítás honlapján, a friss cikkek listájában, hogy

klikk ide:

"Túl kevesen ismerik a betegszervezeteket".

Elgondolkodtató maga a cikk. Amióta megalakítottuk a Meggyógyulhatsz Egyesületet, most szembesülünk igazán a Magyarországi rákhelyzettel. A rákos betegeket segítő, értük létrehozott különböző szervezetek működésére csak akkor lett igazán objektív rálátásunk amióta köztük élünk. Döbbenet! Soha nem hittem volna, hogy a közös ügy ekkora széthúzást, egymásra acsarkodást tud generálni a közös munka helyett.

Nem csoda ha kevesen ismerik a betegszervezeteket, ha a szervezők kihagyják a nekik nem szimpatikusokat és szelektáltan rendezik meg pl. a cikkben leírt eseményt is. Ugyanis bennünket sem kerestek meg, hogy vegyünk részt az eseményen. Pedig szívesen részt vettünk volna. Elegendő mennyiségű szóróanyaggal is rendelkezünk, melyet szívesen az érdeklődők rendelkezésére bocsájtottunk volna a vastag- és végbélrákkal kapcsolatban. Sajnos a rendezők valamilyen okból nem tartották szükségesnek, a második számú rákhalálokot képviselő egyesületünk jelenlétét. Nem hiszem, hogy elfogadható magyarázattal tudnak szolgálni ez ügyben.

Miért működne ez  is másképpen, mint bármi más kis hazánkban.

Dobolyi László

 

Szóljon hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meggyogyulhatsz.blog.hu/api/trackback/id/tr72182558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása